NICE TO MEET YOU!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze webshop.

OVER MADAM THE LABEL
MADAM the label is hét merk voor de perfecte fashion accessoires. Met veel liefde en passie ontwerpen wij accessoires die je outfit net dat beetje extra geeft. Onze collecties zijn expressive – colourful – fun met veel oog voor detail.

Alle sieraden zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stainless steel. Voor goud is een speciale bewerking gebruikt die 5 tot 8 keer beter blijft zitten dan gold plated. Verkleuring is daarom nihil. Ook zijn de sieraden hypoallergeen waardoor er geen of weinig kans is op een allergische reactie.

Onze bagcharms zijn de ideale accessoires om je tas op te pimpen. Door de handige sluiting kun je deze makkelijk wisselen en tover je iedere tas snel om tot een accessoire die gezien mag worden. De bagcharm is uiteraard ook handig als keychain aan je sleutelbos.

OVER MERLYNN
Mijn naam is Merlynn en 28 winters oud. Als jong meisje wist ik al dat ik in de fashion branche wilde werken. Na mijn studie aan TMO (echt een aanrader) heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies. In 2016 startte ik mijn eigen sales agentschap en in 2018 is daar MADAM the label bijgekomen. Naast het ontwerpen van mijn collecties verkoop ik deze ook aan retailers. Zo kun je MADAM the label niet alleen online shoppen maar vind je ons ook bij de leukste winkels in binnen en buitenland. Ik krijg super veel energie van alle enthousiaste klanten en werk iedere dag met trots aan de groei van MADAM the label.

 
Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe collecties.
 
With love,
 
Merlynn en team MADAM the label

Heeft u nog vragen?

Vragen of opmerkingen? Kom gerust met ons in contact!